dilluns, 12 d’abril del 2021

Cicle de conferències: "La lluna i altres satèl·lits"

La Fundació La Caixa - Caixaforum Lleida organitza el cicle de conferències: "La lluna i altres satèl·lits" que tindrà lloc els dimarts 14, 20 i 27 d’abril, a les 19 h,  a CaixaForum Lleida (av. Blondel núm. 3) i que formen part de l’exposició Apollo 11. L’arribada de l’home a la lluna:

https://caixaforum.org/ca/lleida/p/la-luna-y-otros-satelites_c13762812

Durant anys, trepitjar la Lluna va ser un gran repte per a la humanitat, però… a què es van haver d'enfrontar aquells pioners per aconseguir-ho? Aquest cicle de conferències ens ofereix l'oportunitat de descobrir aspectes menys coneguts de les missions Apollo, explicats directament per alguns dels seus protagonistes, com també coneixements astrofísics actuals sobre el nostre satèl·lit i altres del sistema solar que resulten fonamentals en múltiples contextos.

 
El conjut de conferències són: 

L'ARRIBADA A LA LLUNA

Dimarts 13 d'abril , a les 19 h

En aquesta conferència, José Manuel Grandela ens parlarà sobre l'arribada a la Lluna i l'important paper que va tenir una estació espacial espanyola en aquest avenç tan gran per a la humanitat

LA NOSTRA COMPANYA ASTRONÒMICA

Dimarts 20 d'abril, a les 19 h

En aquesta conferència, la doctora en Astrofísica Eva Villaver Sobrino parlarà de les característiques més destacades de la nostra companya astronòmica: la Lluna.

LLUNES DEL SISTEMA SOLAR

Dimarts 27 d'abril , a les 19 h

En aquesta conferència, el gran divulgador i expert en astronomia Rafael Clemente ens parlarà dels secrets de les llunes del sistema solar.