diumenge, 30 de juny del 2019

Conferència: El primer home a la Lluna II

Tot arriba al seu fí i el divendres 28 vam vam finalitzar el cicle "La Missió Apol·lo XI: 50 anys després" amb la conferència del José M. Grandela, que va estar a Fresnedillas i viure el moment quan va allunar el mòdul Eagle.

La presentació la van fer el Gonzalo Vilella, president de la Societat Astronòmica de Lleida i el Dr. Joan Busqueta, Vicerrector d'Activitats Culturals de la Universitat de Lleida.



Una conferència explèndida amb multitud d'anècdotes i dades que poca gent coneix i amb un públic entregat i apassionat pel relat de com es va dur a terme aquesta increïble missió.










 
En acabar la conferència vam anar al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, per mostrar-li al José M. Grandela la maqueta de la Lluna emprada a les missions Apol·lo i que forma part del llegat Joan Oró.





Finalment vam acabar sopant tots junt i gaudint d'una vetllada fantàstica, amb un munt d'anècdotes i curiositats, tant de les missions Apol·lo com de la pròpia i interessantíssima vida del José M. Grandela.Un plaer haver-lo conegut.