divendres, 28 de juny del 2019

Conferència: El primer home a la Lluna

El divendres 28 de juny a les 19h, a la Sala d'Actes de l'Edifici del Rectorat, tindrà lloc l'última activitat del cicle "La Missió Apol·lo XI: 50 anys després", amb la conferència "El primer home a la Lluna" a càrrec del Sr. José M. Grandela.

El Sr. José M. Grandela ha participat professionalment durant 40 anys a tots els programes espacials tripulats de la NASA, com l'Apol·lo a la Lluna, el laboratori orbital Skylab, la primera missió espacial internacional Apol·lo-Soyuz. També ha estat membre dels equips de control a les missions interplanetàries (Mariner, Pioneer, Viking, Magellan, Voyager, Helios, Cassini, etc.), així com a les missions dels transbordadors espacials Space Shuttle (Columbia, Challenger, Discovery, Atlantis i Endeavour ).

Cal destacar que el Sr. José M. Grandela va ser el tècnic de comunicacions que va estar present a Fresnedillas del Robledo al moment de l'allunatge del mòdul Eagle essent un dels primers homes a la Terra en sentir la veu de l'astronauta Neil Amstrong al moment de dir la coneguda frase: "That's one small step for man; one giant leap for mankind” (Aquest és un petit pas per a un home, un gran salt per a la humanitat).

Us convidem a assistir-hi i a gaudir de l'experiència de primera mà relatada per la persona que la va viure.