M13 i M57
Bé,

com vam dir que el bloc estava una mica parat m'animo a penjar algo.

Són els dos projectes més immediats que he iniciat fa poc. Les dues consisteixen en 10 imatges de 5 minuts, amb darks, però sense flats. Intes Alter 150mm a f6.7 amb reductor AstroPhysics (originalment és un f10), canon 350mod.

Registrat i apilat amb DSS (a mi em va bé) i tractament amb Picore.

A veure que us semblen. Però recordeu que només són projectes d'estiu.

Ah! El seening d'aquella nit va ser horrible, i l'enfoc impossible, amb FW de 4 a 5 com a màxim. Em falta tocar les estrelles i una mica el soroll a les dues imatges (això és el que em diuen els mestres)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

1 comentaris:

comentaris
14 de juny de 2010 a les 6:33 delete

Fantàstic Jose Manuel!
Com ja et vaig comentar, la de M13 m'agrada molt, sobretot pels colors. Per la M57 jo crec que cal més focal, però sempre queda prou bé.

Reply
avatar